caenfrdees
CWBCNLogoV1 negro 500

El mateix Wagner, quan explica el preludi de Tristany i lsolda, diu: "... l'esgotament del tema és impossible. Hi apareix l'insaciable desig. Des de la tímida confessió, des de la més tendra atracció, amb sospirs temerosos, esperances i vacil-lacions, reclams i desitjos, plaers, turments, fins a intentar trobar una sortida cap al violent esforc que obre, al cor anhelant, el camí per arribar a l'immens mar de la infinita felicitat de l'amor"

Aquest drama musical, s'assenta sobre una melodia infinita que creix a partir d'un acord, l'anomenat acord de Tristany, que va abrir un nou horitzó a tots els compositors que el van succeir. Dotze artistes, coneixedors de la importancia d'aquest drama musical, han volgut expressar en imatges el sentiment que els envaeix quan se submergeixen dins el text i la música de Tristany i Isolda.

Descarregar PDF

Es tracta d’una mostra que uneix música i art a través de les mirades de 16 artistes contemporanis de prestigi que reinterpreten les escenes més impactants de l’òpera La Valquíria. Pat Andrea, Montserrat Clausells, Maria Gibert, Jordi Gispert, Albert Gonzalo, Marcos Palazzi, Juri Rodkin, Vaccaro, Jorge Zambrano, Dis Berlin, Fran Recacha, Manolo Sierra, Dino Valls, José Luis Serzo, José Luis Muñoz i Carles Gomila.

descarregar PDF

Exposició Itinerant

...en preparació...

Aquest lloc web utilitza cookies